Hypotheken

 

Wanneer u een huis koopt of een nieuwe hypotheek wilt afsluiten, staat u voor een belangrijke keuze. Welke hypotheek past het beste bij u? Het antwoord zal voor iedereen anders zijn. Omstandigheden en wensen verschillen immers. De renteperiode, de aflossingsvorm, wel of geen verzekering, al dan niet een beleggingsportefeuille. Kortom, er zijn veel keuzes te maken.

Bijkomende bestanddelen die uw keuze mede beïnvloeden zijn onder andere testamenten, samenlevingscontracten, uw vermogen, de bijleenregeling, enz. Wij beheersen niet alleen het hypotheekvakgebied, maar ook alle aangrenzende vakgebieden, waaronder de fiscaliteit en de notariële zaken. Hiermee kunnen wij voor u een totaaladvies projecteren.

Als u een nieuwe hypotheek afsluit of uw bestaande hypotheek wilt aanpassen, laat u dan goed adviseren door een financieel specialist. Wij bekijken graag op basis van uw wensen welke geldverstrekker u het beste aanbod doet. Wij berekenen wat u de meeste financiële zekerheid oplevert, nu en later. Neem daarvoor contact met ons op.

Uw hypotheek wordt met een hypothecair planner een financieel plan met een heel persoonlijk karakter. We inventariseren uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen en wensen en maken hiervan een prognose van de financiele situatie op lange termijn. Hierbij houden we rekening met risico’s zoals pensioen, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en overlijden en maken we een compleet onderbouwd financiele langetermijnplan.

Onze dienstverleningsdocumenten vindt u hier.