Ga naar de inhoud

Hypotheken

Persoonlijk advies op het moment dat u hulp kunt gebruiken.

Een huis kopen is één van de belangrijkste periodes in uw leven. Het is ook een periode waar veel vragen bij komen kijken en wat voor veel mensen een hectische periode is. All Finance staat u in deze periode bij om antwoord te geven op uw vragen en advies te bieden wat aansluit op uw persoonlijke situatie.

Wij vinden het belangrijk dat u op elk moment weet hoe u ervoor staat.
Om u daarom duidelijkheid te verschaffen kunt u hier vinden welk traject All Finance met u aflegt.

Tijdens het oriëntatiegesprek brengen we uw financiële situatie in kaart, net als uw wensen en behoeften. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw toekomstig of huidige woonlasten, uw inkomsten en uw toekomstplannen.

Op basis van het oriëntatiegesprek gaat uw financieel planner vergelijken tussen diverse aanbieders en wordt de beste optie voor uw situatie gekozen. Daarnaast maakt All Finance ook een financieel plan voor u met een prognose van uw financiële situatie op lange termijn.

  • Nadat we hebben bekeken welke financiële oplossing het beste aansluit bij uw situatie en wensen, gaan we zorgdragen voor een passend product. Wij adviseren u hierin; de uiteindelijke keuze ligt bij u.

Nadat u een hypotheekverstrekker heeft gekozen en het contract is getekend, bieden wij u de juiste nazorg. Zo blijven wij controleren of uw huidige situatie nog steeds bij uw wensen en doelstellingen past en aansluit op de huidige producten binnen de markt.

Copyright © 2020 All Finance BV  | Site gemaakt door STIMULON