Ga naar de inhoud

Over ons

All Finance, adviseurs in financiële dienstverlening.

Kennis & Kunde
Een goed en onafhankelijk advies is niet overal te vinden. Daarvoor is kennis en kunde nodig. Daarom heeft All Finance zich de afgelopen jaren op diverse gebieden gespecialiseerd. En elke dag vindt verdere professionalisering plaats. Alleen zo bent u verzekerd van een optimaal advies.

Onze pijlers daarbij zijn: persoonlijke betrokkenheid, een grote mate van kennis en een goed georganiseerde basis.

All Finance effect
Het succes van deze aanpak vertaalt zich in de reeds opgebouwde klantenkring en de verder uitbreidende dienstverlening. De persoonlijke band met onze klanten staat daarbij centraal.

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij zijn lid van SEH (Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs), NVHP (Erkend Hypothecair Planner). De lidmaatschappen kennen een verplichting tot permanente educatie.

Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

Copyright © 2020 All Finance BV  | Site gemaakt door STIMULON